Kövess minket!

FacebookGoogleTwitter

Online felhasználók

1 felhasználó online

Felhasználói feltételek

A Pink Vanilla Leszbikus társkeresőt 18. életévüket betöltött női felhasználók vehetik igénybe.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Pink Vanilla Leszbikus társkereső oldalon véleménynyilvánítási szabadságát csak mások jogainak, politikai, vallási hovatartozásának sérelme nélkül jogosult gyakorolni.

Tilos a Pink Vanilla Leszbikus társkereső oldalon más szerzők jogainak, személyhez fűződő jogainak, emberi méltóságának, jó hírnevének, valamint a kiskorúak védelmére vonatkozó jogszabályoknak a megsértése.

A regisztrált felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik, hogy a Pink Vanilla Leszbikus társkereső oldalon a Btk. 195/A §-a szerinti tiltott pornográf felvétellel történő visszaélést nem követ el, szexuális szolgáltatást nem ajánl fel, szexuális szolgáltatást nem reklámoz. Az ilyen regisztrációk figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

A felhasználó a regisztrációkor kizárólag saját magáról készült fényképet jogosult feltölteni, amennyiben bizonyosan nem a felhasználót ábrázolja a feltöltött kép, úgy azt a moderátornak jogában áll törölni. 

A felhasználók nicknevére vonatkozó kikötések: Minden regisztrált felhasználó legfeljebb 20 karakter hosszúságú becenevet választhat magának, az alábbiakon kívül:
- trágár, obszcén kifejezés,
- reklámértékű, reklámhordozó kifejezés,
- vallási-, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozását gyalázó vagy sértő kifejezés,
- rasszista kifejezés,
- védett név, elnevezés,
- mások érdekeit sértő név,
- a pinkvanilla.hu érdekeit sértő név,
- közismert, közszereplő ember neve, beceneve (külföldi és belföldi egyaránt)

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Pink Vanilla Leszbikus társkereső nem felel a felhasználók által az oldalon feltöltött tartalomért, azonban haladéktalanul eltávolítja a tartalmat, amennyiben annak jogszerűségével kapcsolatosan bármilyen kétség merül fel.

A profilban/állapotban nem engedélyezett telefonszámot, e-mailt, facebook, instagram stb. elérhetőséget valamint weboldalt közölni.
Tilos 18+ tartalmú képet feltölteni! Erotikus vagy, fél-erotikus képeket is tilos az oldalra feltölteni. Erotikus, vagy fél erotikus szöveget írni tilos.
Káromkodni/trágárkodni minden felületen tilos.
Az oldalt, az adminisztrátorokat és a felhasználókat sértegetni tilos. Az oldal működésével és a moderálással kapcsolatos témák a nyilvános bejegyzésekben nem engedélyezettek.
A Csevegő valós idejű beszélgetésre használható csak!
Az üzenőfalon való kiírásokra válaszolni a hozzászólás gomb használatával ajánlott. A folyamatos állapotmezőkkel folytatott beszélgetéseket töröljük.

Tilos nyílt vagy burkolt reklám küldése privát üzenetekben, a pinkvanilla.hu érdekeinek megsértése akár nyilvános tevékenységgel is az adminisztrátor figyelmeztetés nélkül kitilthatja, törölheti a nem nyílt módon közzétett reklámokat!

Jelen felhasználói feltételek elfogadásával a felhasználó nyilatkozik, hogy az ide foglalt feltételeket elfogadja és azokat regisztrációja megszűnéséig magára nézve kötelezőnek ismeri el.
A felhasználói feltételek elfogadása a regisztrációs űrlap elfogadásával történik.

Pink Vanilla Társkereső Csoport
Információs e-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.